Lehet ezt jól is csinálni

Amikor az ember meghallja azt a kifejezést, hogy munkavédelem, vállalkozóként biztosan azonnal arra gondol, hogy egy szükséges, törvényi keretek és szabályok szerint agyon rendelkezett, hatalmas veszélyeket rejtő kötelező dologról van szó, aminek egyébként tulajdonképpen nagyon sok esetben szinte semmi értelme nincsen. Én is így gondoltam sokáig, főleg amikor munkavállalóként dolgoztam valamely cégben, most azonban már tudom és mondhatom, hogy saját vállalkozást üzemeltetve az ember egy kicsit átgondolja ezt a témakört, és bár sok veszélyt és rendelkezést tartogat, amit feleslegesnek nevezhetünk, a munkavállalók védelme mégiscsak nagyon fontos a tulajdonos számára. Én is átértékeltem tehát az egész témakört, és azt kell mondjam, hogy ha az ember megfelelő partnert és tökéletes segítséget talál a feladatra, akkor hirtelen egy hasznos dologgá változik a keze között az egész téma.

Amikor én felkerestem az activesafety csapatát még fogalmam sem volt, hogy nem csak egy teljesen tökéletesen működő munkavédelmi rendszert fogunk tudni közösen kialakítani, hanem bizony azt is el fogjuk tudni érni, hogy az emberek a cégnél fontosnak tartják és hasznosnak titulálják a munkavédelmi oktatás témakörét, azt, amit egészen idáig nem csak hogy gyűlöltek, de minden erővel megpróbáltak el is kerülni.

Az Activesafety ma már egy teljesen tökéletesen működő munkavédelmi rendszert visz a cégen belül, ami nem csak hogy teljesen élhető a cégvezető és az alkalmazottak számára egyaránt, hanem bizony tökéletes védelmet is nyújt. Senkinek sem hiányzik ugyanis, hogy egy rossz mozdulat vagy egy hibás döntés miatt bármely munkavállaló nehéz helyzetbe kerüljön vagy akár egészsége szenvedjen kárt. Én most már biztonságban érzem magam és a cégem, az alkalmazottaim egyaránt.